Üvegesek Útján a Kelet-Mecsekben

2019-10-11 10:09:29
Soós András október elején járta be a Várkört, blogbejegyzést írt élményeiből, csodás fotókkal kiegészíve.

"Rengeteg instant túrát megcsináltam már, de az biztos, hogy ez az egyik legszebb" - többek között ezzel a mondattal köszöntött bennünket a célban Soós András szombathelyi származású teljesítménytúrázó. Mi is így gondoljuk - ezért is született meg a kör - de mégis nagyon jól esett ezt ilyen tapasztalt vándortól hallani.

András nemcsak a a túrák terén tapasztalt, barangolásairól rendszeresen ír élménybeszámolókat túrablogjában. Írásai különlegesek: élményszerűek, olvasmányosak, mégis rendkívül pontosak és precízek. Sok háttérmunkával, "kutatással" egészíti ki tájleírásait, a történelmi tények, mondák, egyéb érdekességek hatására pedig szinte megelevenednek az olvasók előtt az általa bejárt helyek.   

Szerencsére nem maradt ki a Várkör sem a beszámolói közül, itt találjátok meg a bejegyzést András blogján:
PÉCSVÁRADI VÁRKÖR – ÜVEGESEK ÚTJÁN A KELET-MECSEKBEN

Vissza

Pályainfó

Hóvirágszámlálás!

2020-02-23 11:02:04

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a kikeleti hóvirág védetté nyilvánításának 15. évfordulója alkalmából egy természetvédelmi akcióban való részvételre hívja Önöket.

Peónia kör áprilisban!

2020-02-15 09:48:57

Különleges útvonallal és további meglepetésekkel készülünk az idei Bazsarózsa virágzásra!

Most teljesítik

Most épp senki nincs a pályán.

Rólunk írták

Óévbúcsúztató túrával zárják az esztendőt

2019-12-25 18:40:29

Az idei év méltó befejezése lehet a hagyományos Óév-búcsúztató Zengő túra, amely december 30-án, délelőtt tíz órakor indul a pécsváradi Kossuth térről.

Hegyek-völgyek közt túráztunk az erdőben

2019-12-25 18:37:29

A Pécsváradi Várkör a Kelet-Mecsek legszebb tájain átvezető teljesítménytúra, hegyek-völgyek között kanyarog a 28 kilométeres útvonal, amit a közelmúltban mi is bejártunk.