Óév búcsúztató Zengő-túra 30-án!

2019-12-25 10:48:00
Szeretettel várunk minden régi és új várköröst az óév utolsó előtti napján.

December 30-án tartja a Pécsváradi Várbaráti Kör hagyományos Óév-búcsúztató Zengő túráját. Az eseményhez mi is csatlakoztunk, várunk mindenkit, aki a megszokott csúcstámadáson kívül egy kis plusz kihívást is szívesen teljesítene.
Járjuk be együtt a Kiskört, Pécsváradról, vagy akár Hetényből indulva!

A "hivatalos" indulás tíz órakor van a Kossuth térről, aki szeretne együtt menni a sokasággal, ekkorra igazítsa az indulást. Aki inkább távol maradna a tömegtől, természetesen nekivághat korábban vagy később (akár délután is) - a várkör instant túrái időponttól függően teljesíthetők. Lényeg, hogy a 6 órás szintidőt tartsátok az indulástól számítva!  

Akinek még ismeretlen az instant túrák világa, kérjen bátran segítséget, írjatok nekünk e-mailt, üzenjetek a messengeren, segítünk regisztrálni, nevezni, megmutatjuk a teljesítés menetét. 30-án délelőtt fél tíztől nagyjából egy órán át ott leszünk Pécsváradon a várnál, nyomtatott térképekkel, itinerrel, személyes segítséggel várunk benneteket, hogy simán menjen a rajtolás!

Boldog új esztendőt kívánunk, Zengőre fel!

Vissza

Pályainfó

Zárjuk a köröket!

2020-03-21 10:07:16

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Várkör minden távja ideiglenesen szünetel.

Kisfilm az utolsó mecseki üveghutáról

2020-03-02 20:36:59

Szuper videó készült Pusztabánya feltárásáról, rekonstrukciójáról, a korabeli üvegkészítés folyamatáról.

Most teljesítik

Most épp senki nincs a pályán.

Rólunk írták

Óévbúcsúztató túrával zárják az esztendőt

2019-12-25 18:40:29

Az idei év méltó befejezése lehet a hagyományos Óév-búcsúztató Zengő túra, amely december 30-án, délelőtt tíz órakor indul a pécsváradi Kossuth térről.

Hegyek-völgyek közt túráztunk az erdőben

2019-12-25 18:37:29

A Pécsváradi Várkör a Kelet-Mecsek legszebb tájain átvezető teljesítménytúra, hegyek-völgyek között kanyarog a 28 kilométeres útvonal, amit a közelmúltban mi is bejártunk.